Milestone kaarten: leg de belangrijke momenten vast met mijlpaalkaarten

baby kaarten foto belangrijk moment
Bron: bol.com

Zie je ook wel eens op Instagram of Facebook van die belachelijk schattige foto’s van baby’s met een kaartje erbij hoe oud ze zijn, of dat ze een mijlpaal hebben bereikt? Zoals een eerste tandje? Die foto’s kun je nu ook zelf maken met zogenoemde milestone kaarten, letterlijk mijlpaalkaarten.

Milestone kaarten

mijlpaalkaarten dieren kleur
Bron: Etsy.com

Het is natuurlijk niet zo makkelijk als het lijkt. De baby kruipt weg, of gaat net poepen met een moeilijk gezicht, of de hond loopt net voorbij….. maar met een beetje geduld en de mijlpaalkarten in jouw stijl kom je een heel eind. Vooral wanneer je kleintje nog heel klein is en nog stil wilt liggen kun je 300 foto’s maken waarvan er dan 1 Insta-perfect is. Daarna is het vooral een kwestie van het juiste moment afwachten.

Mijlpaalkaarten in allerlei soorten en maten

nijntje milestone kaarten nederlands
Bron: bol.com

Belangrijk bij milestone foto’s is dat je de kaarten kiest die bij je past qua stijl. Ben je bijvoorbeeld een trotse Utrechter, dan zijn nijtje milestone kaarten wat voor jou. Maar ben je meer romantisch aangelegd, dan zijn er weer andere mijlpaalkaarten die je gebruikt. Of houd je helemaal niet van te kleurrijke kaarten, dan zijn er hele stijlvolle kaarten te vinden in grijstinten.
Bekijk de nijntje mijlpaalkaarten bij bol.com >

Mijlpaalkaarten voor als je het allemaal niet zo serieus neemt

alternatieve milestone kaarten grappige mijlpaalkaarten
Bron: Etsy.com

Geloof je het allemaal? Of neem je jezelf niet zo serieus? Dan zijn er nog altijd alternatieve milestone cards, voor mensen die meer van grappige teksten en foto’s houden. Met hilarische teksten als: “Today I rolled off the bed when Mummy wasn’t looking” (die had ik ook wel kunnen gebruiken…).
Bekijk de alternatieve milestone kaarten op Etsy >

Milestone dekens

Milestone deken mijlpaal deken
Bron: bol.com

Naast kaarten die je kunt gebruiken zijn er ook dekens. Dit is vooral meer als je per maand dezelfde achtergrond wilt gebruiken en vooral de groei van je baby wilt vastleggen. De dekens zijn vaak neutraal maar op die deken kun je bijvoorbeeld de favoriete knuffels of speeltjes leggen. Of juist heel neutraal houden als je daar meer van houdt.

Bekijk de milestone deken bij bol.com >

Kortom, er zijn genoeg manieren om de belangrijke momenten in het leven van je baby vast te leggen. Oh, en ze zijn ook superleuk om als kraamcadeau te geven. Welke is jouw favoriet?