Stichting Babyspullen: doneer je babyspullen en maak een andere moeder ontzettend blij

Is je kind uit de luiers? Of zijn de kruiken niet meer nodig? Heb je nog genoeg rompertjes en andere babykleding over, en niemand wilt of kan ze overnemen? Doneer dan je spullen aan Stichting Babyspullen. Zij maken van alle ingeleverde spullen een mooi babystartpakket. Speciaal voor (aanstaande) moeders de het niet breed hebben. Het is niet te geloven in een land als Nederland, maar niet elke moeder heeft genoeg middelen om zelfs maar de basisspulletjes voor een baby in huis te halen.

Stichting Babyspullen

stichting babyspullenStichting Babyspullen heeft meer dan 170 punten in Nederland waar ze gebruikte en nieuwe babyspullen inzamelen. Het gaat vooral om babykleding t/m maat 92/98. Beddengoed, verzorgingsproducten, kruiken, nieuwe luiers en flesjes kunnen ze ook goed gebruiken. De ingezamelde spullen worden gecontroleerd en gesorteerd op maat. Daarvan worden babystartpakketten gemaakt. Die pakketten verstrekt Stichting Babyspullen via diverse instanties gratis aan (aanstaande) moeders in Nederland die het financieel zwaar hebben. In Nederland groeit 1 op de 9 kinderen op in armoede. In de grote steden is dat zelfs 1 op de 4.

Babyspullen doneren

stichting babyspullen verlanglijstjeOm de babystartpakketten te kunnen maken heeft Stichting Babyspullen allerlei babyspullen nodig: van kleding (tot en met maat 98) tot beddengoed en van kruiken tot verzorgingsproducten. Alles wat je voor een pasgeboren baby en het jaar erop nodig hebt wordt opgenomen in de babystartpakketten. Dus zijn je kinderen uit de kleren gegroeid? Heb je nog verzorgingsproducten, kraampakketten of proefverpakkingen liggen? Handel je in babyspullen en heb je restpartijen? Stichting Babyspullen is er ontzettend blij mee! Je kunt de babyspullen inleveren bij een van de vele inzamelpunten.

Bekijk inzamelpunten >