Wat moet ik trakteren op school?

Binnenkort trakteert mijn dochter voor het eerst op school. En ik moet eerlijk zeggen dat ik het best lastig vind om een traktatie te bedenken die aan de eisen van school voldoet (enigszins gezond, geen cadeautjes) en aan de wensen van mijn dochter (dat het lekker is en er leuk uitziet).

Pinterest

Wat ben ik dan blij dat er tegenwoordig zoiets is als Pinterest. Dit zijn de toptraktaties die ik daar heb gevonden:

Simpel te maken, een beetje ongezond, en mijn dochter is gek op druiven en spekjes. En wat ik ook een groot voordeel vind: niet moeilijk te maken. Het beige wat je nodig hebt is een plastic bekertje, druifjes, spekjes en een permanente shift.

 

 

Als je 100% gezond wilt doen en ook het jezelf niet moeilijk wilt maken dan is deze piratenboot een goed idee. Een banaan, een doosje rozijntjes en een satéprikker.

 

 

 

Niet alle kindjes houden van babybel, maar mijn dochter is er gek op. En wie vindt rupsje nooitgenoeg nou niet leuk? De stukjes appel prik je aan elkaar met een satéprikker of pindakaas.

Deze geweldige traktaties vond ik op Pinterest, en daar komen ook de afbeeldingen vandaan. Volg mijn Pinterest-acount voor meer ideeën.