Wean Machine – voedingspers voor de eerste hapjes

babyvoeding persDe eerste fruit- en groentehapjes zijn een grote en belangrijke stap in het leven van je kleintje. Hiermee leer je je kindje verschillende kleuren, geuren, smaken en structuren te eten. Toch blijkt het lastig om snel een gezond hapje te maken. Meestal grijp je dan toch naar een potje babyvoeding, al helemaal als je onderweg bent.
Met de Wean Machine maak je zowel thuis als onderweg in een handomdraai verse fruit- en groentehapjes. Je vult het bakje met gekookte groente en/of stukjes vers fruit, of zelfs gekookte pasta en met een kneep heb je een vers, gezond, zelfgemaakt prakje! Je baby eet gewoon met de pot mee, zelfs in een restaurant! Gewoon het bereide eten pureren en iedereen eet mee. Voorbeelden van wat je kunt pureren met de Wean Machine: zacht fruit, zoals avocado, banaan, aardbeien, perzik en aan gekookte groenten zoals wortels, bloemkool, broccolli.
Een ander voordeel van de Wean Machine is dat deze vaatwasbestendig is. Je hebt geen potjes, staafmixers of blenders meer nodig. De Wean Machine past gewoon in de luiertas en neem je dus overal mee naar toe.

Bekijk de Wean Machine