Behang voor de babykamer

Je zou natuurlijk de babykamer in standaard roze of blauw kunnen verven. Niks mis mee. Maar er is tegenwoordig zulk mooi behang te vinden. Hier vind je mijn lievelingsbehang voor de kinder- en babykamer.

jungle behang kinderkamer babykamer
Bron: Etsy.com

Hou je niet van een roze of blauwe babykamer dan is dit echt wat voor jou? Het jungle-thema van de laatste jaren kan ook prima in de babykamer. Welk kind houdt er niet van dieren? Dit dierenbehang is kleurrijk maar het is niet overweldigend door de witte achtergrond. Door het thema past het perfect in de babykamer van zowel een meisje als een jongen.
Bekijk het behang bij Etsy >

 

regenboog behang kinderkamer babykamer
Bron: Etsy

Dit behang is stiekem mijn lievelingsbehang. En ik gok die van mijn dochter ook. Haar lievelingskleur is namelijk regenboog :). Dit regenboogbehang past perfect in iedere babykamer, voor die van een jong als die van een meisje. Het is kleurrijk maar niet te. Er zitten interessante visuele patronen in om de hersenen van de baby te stimuleren. En ik word er simpelweg vrolijk van, een betere reden om iets te kopen bestaat er toch niet? It sparks joy.
Bekijk het behang bij Etsy>

 

 

panda behang kinderkamer babybehang
Bron: bol.com

Dit is een ander dierenbehang maar dan met een reusachtige panda. Door de neutrale kleuren is ook dit behang geschikt voor de babykamer van zowel een meisje als een jongen. Houd je niet van drukke kleuren of van een babyroze of babyblauwe kinderkamer, dan is dit echt het behang voor jou. De neutrale kleuren zorgen er ook voor dat je felle of neutrale kleuren in de rest van de kinderkamer kunt gebruiken.
Bekijk het behang bij bol.com >

 

babykamer behang groen dieren
Bron: bol.com

Hou je wel van een wat drukker behang? Dan is dit meer wat voor jou. Een behang met witte diertjes en patroontjes. Elke keer als je kijkt zie je iets nieuws. Superleuk voor kinderen om dingen te ontdekken. Je hoeft er natuurlijk niet de hele babykamer mee te behangen maar bijvoorbeeld alleen de muur waar de commode tegenaan staan. Zo stimuleer de ogen van je baby tijdens het verschonen. Ook verkrijgbaar in roze en blauw :).
Bekijk het behang bij bol.com >

 

baby behang grijs origami konijn
Bron: fonq

Een ander supermooi patroonbehang voor in een neutrale babykamer is dit behang met origami konijntjes. Het patroon is in een heel subtiel grijs. Het geeft toch wat sfeer aan de babykamer zonder overheersend te zijn. Dit behang past in iedere babykamer; of je nu van felgekleurde accessoires houdt, of juist van de witte Scandinavische stijl. Geschikt voor meisjes en jongens.
Bekijk dit behang bij fonq >

 

baby naamsticker muur
Bron: Etsy.com

Ben je geen fan van druk behang? Hou je meer van een rustige babykamer maar vind je enige decoratie wel leuk? Dan is een gepersonaliseerde naamsticker op de muur misschien wel wat voor jou. Gemakkelijk op de muur te plakken met de naam van de nieuwe spruit. Een echte eyecatcher!
Bekijk op Etsy >