Draagdoek voor onder de douche of in het zwembad

draagdoek in het water aquacarrier
Bron: bol.com

Je kindje lekker dicht bij je dragen en toch heerlijk douchen of in het pierenbadje van het zwembad. Met deze unieke draagdoek is dat mogelijk, en dan heb je namelijk ook nog eens je handen vrij!

Aqua Carrier – draagdoek voor in het water

De Aqua Carrier is een speciale draagdoek die vervaardigd is van zachte stof die heel snel opdroogt. Je baby is veilig en comfortabel om samen met jou onder de douche of een ondiep zwembad te gaan. Je kunt je kindje op je heup of op je buik dragen.

Met je baby douchen

Samen met papa of mama onder de douche! Meestal is er te weinig tijd voor zoiets, en dat terwijl vele kleintjes het heerlijk vinden om onder de douche te gaan. Met de unieke en zeer strechty draagdoek wordt samen douchen een veilige en gemakkelijke mogelijkheid. Omdat je je handen vrij hebt, kun je je baby wassen. Zo hoef je niet meer bang te zijn dat je het kleintje laat vallen.

Draagdoek in het zwembad

In het zwembad draag je deze draagdoek gewoon over je badpak of bikini. Veilig en gemakkelijk om mee het water in het gaan, je hebt je baby dichtbij en je handje vrij! Ideaal voor als je meer kinderen hebt die je aan de hand moet nemen.

Als je eenmaal onder de douche vandaan bent, of uit het zwembadwater, hoef je je baby niet meteen uit de draagdoek te halen. Door je eigen lichaamswarmte en het materiaal van de draagdoek koelt je kindje minder snel af. De stretchstof van de Aqua Carrier is bovendien sneldrogend en klein opvouwbaar.

Bekijk de Aqua Carrier draagdoek