Mawok, de flexibele hangwieg

mawok hangende wiegMawok is een wieg die je zowel vast als voor tijdelijk kunt gebruiken. De verticale wiegbeweging van de Mawok zal ervoor zorgen dat je baby snel in slaap valt.

Heen en weer wiegen is heel effectief om kleintjes in slaap te krijgen. Volgens sommige wetenschappers is het zelfs bevorderlijk voor de ontwikkeling van het kind. Mawok biedt de baby warmte, geborgenheid en beweging. Dit zijn baby’s gewend van in de moeders buik. De overgang naar het leven buiten de baarmoeder zal wat makkelijker gaan als de wiegbeweging doorgaat. Zo zal je baby sneller in slaap vallen.

Mawok is ook zeer geschikt voor onrustige kindjes die moeite hebben om rust te vinden. Het verlengt ook de nachtrust door de verticale wiegbeweging. Simpelweg wiegen als je kindje wakker wordt of begint te jammeren.

De hangmat neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Zo kan je kindje altijd in zijn of haar eigen bedje slapen, dage en nacht, en waar je ook heen gaat. Je kunt de Mawok gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje zich op de buik kan draaien.

Bekijk de Mawok wieg bij Netgeboren.nl