Cadeautips voor een eerste verjaardag

Binnenkort wordt mijn neefje alweer 1 jaar oud. Wat vliegt de tijd. Maar goed. Kraamcadeautjes kon ik vorig jaar wel verzinnen, maar wat geef je een kindje dat een jaar oud wordt? Waar wordt hij of zij (en natuurlijk de ouders) blij van? Ik heb hier een aantal suggesties onder geplaatst. Heb je andere suggesties? Laat dan een reactie achter.

De WheelyBug

wheelybug
De Wheelybug is een houten loopwagentje in de vorm van een dier. Je kunt kiezen uit een bij, koe, lieveheersbeestje, muis en een tijger. Met de Wheelybug kun je alle kanten op. Hij kan draaien, vooruit en achteruit rijden, links, rechts of diagonaal. De loopwagen heeft 4 zwenkwieltjes, een zachte vinyl zitting en een duwbeugel. Aan de beugel kun je vasthouden kun je het wagentje ook duwen. De Wheelybug is er al voor kindjes vanaf 1 jaar. Niet alleen als loopwagentje te gebruiken, maar ook als speelvriendje.

Bekijk de WheelyBug >

Sebra Vormenstoof

sebra vormenstoof
Bron: De Kleine Generatie

Tot vandaag had ik geen idee dat zo’n doosje waar je vormpjes in moet doen een vormenstoof heet, maar goed. Zo leer je elke keer iets nieuws :). Deze houten vormenstoof van Sebra is echt te schattig. Op de zijkant zie je een lief hertje met een paddenstoel. De meeste kindjes snappen met 1 jaar nog niet hoe het werkt, maar spelen met de blokjes is alleen al leuk.

Bekijk de Sebra Vormenstoof >

Mijn eerste puzzelboek

mijn eerste puzzelboek
Bron: bol.com

Dit puzzelboekje bevat 5 vormpjes van boerderijdieren. Kleine kinderen kunnen de stukjes eruit pulken en weer in kunnen doen. En dat dan honderd keer achter elkaar :). De puzzelstukken zijn lekker licht en voelen zacht aan en het puzzelboekje is licht van gewicht; dus ideaal voor kleine handen om vast te houden.

 

 

Bekijk het puzzelboekje >

Little Dutch Hamertje Tik

hamertje tik little dutch
Bron: ikbenzomooi.nl

Wie kent hamertje tik niet van vroeger? Met deze leuke houten set in pastelkleuren kan een kindje van 1 jaar zich wel een tijdje vermaken. Het kindje slaat de 6 gekleurde staafjes in het bankje met een hamer. Zijn alle staafjes erin geslagen? Draai het houten bankje om en begin opnieuw. Dit leuke speeltje van het merk Little Dutch heeft een schattig konijntje afgebeeld op de zijkant en is ook verkrijgbaar in blauw.

 

Bekijk deze hamertje-tik-set >

 

Tutpop met naam

knuffeldoek met naam
Bron: babycadeauwinkel.nl

Bij Babycadeauwinkel.nl kun je een tutdoek bestellen met de naam van de jarige! Hoe leuk is dat? Het schattige, zachte knuffeldoekje is ecru-kleurig en heeft een geknoopt en gekleurd oor. Het tutpoppetje is te bestellen met een geborduurde of gedrukte naam. Zo maak je het cadeau zeer persoonlijk.

 

 

Bekijk de mogelijkheden >