Binnenkort wordt mijn neefje alweer 1 jaar oud. Wat vliegt de tijd. Maar goed. Kraamcadeautjes kon ik vorig jaar wel verzinnen, maar wat geef je een kindje dat een jaar oud wordt? Waar wordt hij of zij (en natuurlijk de ouders) blij van? Ik heb hier een aantal suggesties onder geplaatst. Heb je andere suggesties? Laat dan een reactie achter.

De WheelyBug
wheelybug

De Wheelybug is een loopwagentje in de vorm van een dier. Je kunt kiezen uit een bij, koe, lieveheersbeestje, muis en een tijger. Met de Wheelybug kun je alle kanten op. Hij kan draaien, vooruit en achteruit rijden, links, rechts of diagonaal. De loopwagen heeft 4 zwenkwieltjes, een zachte vinyl zitting en een duwbeugel. Aan de beugel kun je vasthouden kun je het wagentje ook duwen. De Wheelybug is er al voor kindjes vanaf 1 jaar. Niet alleen als loopwagentje te gebruiken, maar ook als speelvriendje.

Bekijk de WheelyBug bij PlanetHappy.nl

Little Tikes Keukentje
Little Tikes Keuken

Dit compacte en zeer kleurrijke keukentje zit boordevol activiteiten zoals lichtjes, geluidjes. Bovendien is het heel leerzaam. Er zit een vormensorteerder op de koelkast, waarbij je met een druk op de knop de vormen kunt laten vallen! De deurtjes van de koelkast, magnetron en oven kunnen open. Er zitten lichtjes in de wasbak. Daarnaast hoor je kookgeluiden als je het pannetje op de vlam plaatst. En niet te vergeten: de toaster! De perfecte keuken voor je kleinste chef! Dit keukentje van het merk Little Tike is geschikt voor kinderen van 6 tot 36 maanden.

Bekijk het keukentje bij bol.com

Tutpop met naam
Tutpop

Bij KoterKado.nl kun je een tutdoek bestellen met de naam van de jarige! Hoe leuk is dat? Het schattige, zachte popje is ecrukleurig en heeft een geknoopt en gekleurd oor. Het tutpoppetje is ook te bestellen met een eigen tekst of afbeelding. Zo maak je het cadeau zeer persoonlijk.

Bekijk de mogelijkheden bij KoterKado.nl