KipKep Woller: babykruikje tegen darmpkrampjes

KipKep Woller babykruikje tegen darmkrampjes
Bron: KipKep

Iedere ouder heeft er ervaring mee… darmkrampjes. Om moedeloos van te worden. Het eindeloze huilen, de spartelende beentjes, de traantjes, urenlang wandelen met een kind op je arm. En het slaapgebrek van de eerste slopende weken helpen ook niet. Niks lijkt te helpen; wrijven, wiegen, knuffelen, Infacol… Je kunt je als ouder behoorlijk hulpeloos voelen in deze periode. Je kindje heeft pijn en je wilt wat doen wat ├ęcht helpt. KipKep heeft er een oplossing voor gevonden: de Woller. Een babyvriendelijk kruikje die verlichting geeft. Warmte ontspant en maakt de krampjes minder.

Babykruikje tegen darmkrampjes

De KipKep Woller is echt een uitkomst. Het kruikje wordt snel lekker warm, maar niet te warm. Het materiaal van het hoesje is lekker zacht en voelt lekker aan. De vorm van het kruikje is perfect ontworpen voor het buikje van je baby.

Hoe werkt de KipKep Woller?

De Woller is een babykruikje, een warmtekussentje gevuld met vlaszaad. Het kruikje is heel makkelijk in de magnetron op te warmen. Als het kruikje warm is leg je het op het buikje van je baby. Door de warmte ontspant het buikje meer en vermindert het krampjes.

Bekijk de verschillende kleuren KipKep Woller >

Helpt bij borstvoeding

Je kunt de KipKep Woller ook gebruiken als je borstvoeding geeft. Verwarm het en leg op je borst. De warmte zorgt voor ontspanning en helpt zo je melk op gang te brengen. Met stuwing kun je de Woller ook gebruiken. Leg het in de vriezer en gebruik vervolgens als koude kompres. Dit kun je ook doen als je een borstontsteking hebt.