Stijlvol in de woonkamer: de ronde box

Ronde box
Bron: Bopita

Deze ronde box heeft de terechte naam Rondo. Een box in een rond model heeft een stijlvolle uitstraling, ziet er net wat liever uit en heeft als voordeel dat je er aan alle kanten bij kunt. Er zitten geen punten aan waar je je aan kunt stoten of achter blijft haken.
De bodemplaat is in hoogte verstelbaar, dus zodra je kindje zich aan de spijlen kan optrekken, verlaag je de bodem zodat je kindje er in kan blijven spelen. De ronde box voldoet aan alle veiligheidseisen. De verf is op waterbasis en ook kindvriendelijk.

De onder- en bovenregel van de Bopita Rondo zijn van massief hout en hebben een fraaie ronde afwerking. Er zijn geen zichtbare schroeven te zien. Deze box heeft 6 wieltjes van anti-krasrubber, met rem. De box kun je dus gemakkelijk overal in de woonkamer verplaatsen. De Rondo is verkrijgbaar in verschillende kleuren, en dus aan een ieders interieur te passen.

Combineer met een rond matras en een wasbaar boxkleed voor een zachte ondergrond. Allebei apart verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.

Bekijk de Bopita Rondo