Origineel kraamcadeau: de top 4

Vind je het ook lastig om een leuk kraamcadeautje te verzinnen? Wil je iets anders geven dan een knuffel of een rompertje? Iets waarmee je de ouders misschien kunt helpen? Of denk je dat de ouders alles al hebben? Geef dan iets waar ouders écht behoefte aan hebben.

 1. bon voor thuisbezorgd, het beste kraamcadeauCadeaubon voor Thuisbezorgd.nl

  Als je heel lief wilt zijn voor de ouders van een pasgeboren kleintje, geef ze dan een cadeaubon van Thuisbezorgd. Als je kampt met slaapgebrek en de stress van een baby dan is koken wel het laatste waar je aan moet denken. Dan is een Thuisbezorgd-bon helemaal ideaal. Overal in Nederland te besteden. En dan kunnen de nieuwe ouders lekker eten wat ze zelf willen, op welk moment ze dat het beste uitkomt.

 2. positiebroek zwangersschapsbroek joggingbroek zwangerJoggingbroek

  Ja, de pasbevallen moeder is misschien niet zwanger, maar niks zit zo lekker als een positiebroek. En de ultieme positiebroek is de joggingvariant. Je wilt je vooral comfortabel voelen als je net een levend wezen ter wereld hebt gebracht.
  Lees meer over deze ultieme broek >

 3. Jezelf

  Ouders die net een baby in huis hebben worden vaak overspoeld. De slapeloze nachten helpen daarbij niet. Bied ze daarom aan om te helpen. Vraag wat ze nodig hebben. Misschien hulp bij het huishouden. Of een wasje draaien. Of dat je oudere spruiten even voor je rekening kunt nemen. Een versgekookte maaltijd. Noem maar op. Of juist dat je op de pasgeboren baby kunt passen zodat de ouders even kunnen bijslapen.

 4. geef milestone kaarten cadeau als kraamkadoMilestone-kaartjes

  Milestone-kaartjes zijn kaartjes om bij te houden hoe je baby zich ontwikkelt. Je legt een kaartje bij je baby en fotografeert die. Dat hoeft niet professioneel, maar gewoon met je mobiel is goed genoeg. Zo geef je de ouders een makkelijke manier om de belangrijkste momenten bij te houden. Zoals het eerste tandje bijvoorbeeld. Of voor iedere maand.
  Bekijk meer milestonekaartjes >

Dit was mijn ultieme top-4-kraamcadeautjes. Mocht je op zoek zijn naar meer inspiratie dan kun ook hieraan denken: