Lamp in de vorm van een paard

wandlamp paard neonverlichting
Bron: bol.com

Een kinderkamer aankleden kan nog best lastig zijn. Maar als je een kleine cowboy of cowgirl hebt dan zal de kinderkamer vast vol staan met paardenspullen. Dan mag deze paardenlamp zeker niet ontbreken.

Deze geweldige lamp is in de vorm van een paard. De hippe neon wandlamp hangt superleuk in de slaapkamer van iedere paardenliefhebber. De paardenlamp is gemaakt van kunststof en heeft een stekker met een aan/uitschakelaar.Ā Eenvoudig aan de muur te bevestigen met 2 schroeven, of plaats gewoon tegen de muur.

Bekijk de wandlamp bij bol.com

Paardennachtlampje LED

nachtlamp paard
Bron: bol.com

Om de kinderkamer van je paardenliefhebber verder aan te kleden zou je dit geweldige paardennachtlampje neer kunnen zetten. Door de meerkleurige LED-verlichting is het nachtlampje dus helemaal naar bij de smaak van je kind en het interieur van de kamer aan te passen. Je kunt er ook voor kiezen om het nachtlampje automatisch van kleur te laten veranderen. De LED-technologie is veilig, duurzaam en gaat bijzonder lang mee. Werkt op batterijen of via een USB-kabel.

 

Bekijk het paardennachtlampje

Nachtlampje in de vorm van een paard

nachtlampje paard petit monkey
Bron: PSikhouvanjou

Hoe cute is dit nachtlampje? Misschien niet helemaal een realistisch paard, maar echt te schattig. Het doet mij denken aan hoe de My Little Pony’s er in de jaren ’80 uitzagen. Dit nachtlampje is perfect voor de wat kleinere amazone of ruiter, of cowboy of cowgirl natuurlijk. Het lampje is gemaakt van veilig kunststof en de LED-lamp werkt op batterijen. Volkomen veilig om mee te knuffelen met andere woorden. Het nachtlampje heeft ook een timer waardoor de lamp na 60 minuten uitgaat. Perfect om mee in slaap te vallen dus. Ook verkrijgbaar in andere kleuren, zoals wit en blauw.

Bekijk dit nachtlampje in de vorm van een paard