Informatie over de schrijfster

Een blogvorm vraagt natuurlijk ook om wat persoonlijke informatie de beheerder/maker/schrijfster van de site. Bij deze wilde ik dat doen. Mijn naam is Femke. Ik ben getrouwd met Ronald en de trotse moeder van Felice. En ook trotse tante van Tiede en Dieuwke.

Verder ben ik een muziek- en filmliefhebber. Mijn muzieksmaak neigt naar de rock-hoek, maar ik vind van alles leuk. Qua films kijk ik ook bijna alles, voor een goede zombiefilm ben ik altijd wel te porren, maar een klassieke Disney-tekenfilm vind ik ook leuk. Maar boven alles ben ik een boekenjunk. Ik word heel onrustig als ik al mijn boeken uit heb en er ligt nog niet een ongelezen exemplaar klaar. Ik ben meestal ook in 2 tegelijk bezig. Een voor tijdens de dagelijkse reis naar het werk en een voor in bed.

Met deze blog wilde alle leuke en opvallende baby-, moeder-, en zwangerschapsdingetjes die ik op het internet tegenkom verzamelen en delen met de rest van Nederland. Heb je tips of trucs? Laat het me dan weten, ik sta overal open voor!