Zonder ligbad toch lekker in bad?

bibabad het opzetbadje voor kinderen
Bron: Bibabad

Welk kindje vindt het niet heerlijk om in bad te gaan? Maar soms heb je, of wil je, geen ligbad in huis. Dan is het Bibabad een goede uitkomst. Zo kan je kindje toch in bad zonder dat je een grote verbouwing hoeft uit te voeren.

Opzetbadje als je geen ligbad hebt

Welk kindje vindt het nou niet heerlijk om in bad te gaan? Lekker spetteren en spelen met het water. Maar niet iedereen heeft een ligbad in de badkamer. En kinderen worden als snel te groot worden voor een kinderbadje. Is je kind je groot voor het plastic babybadje en heb je geen groot bad? Dan is een Bibabad wat voor jou. Gegarandeerd badplezier voor kindjes tot 8 jaar oud.

Snel en gemakkelijk op te zetten

Het opzetten van het bad is heel gemakkelijk: klap alleen maar het bad uit en zet het in de buurt van het doucheputje. Vult het Bibabad met water uit de douchekraan. Trek na het badderen de stop eruit en laat het water via de doucheafvoer weglopen. De bodem van het Bibabad is ant-slip en de complete hoes is wasbaar tot 60 graden.

Voor iedere doucheruimte

Het bad is in de lengte en breedte verstelbaar van 70-90 cm. De pootjes kun je ook langer of korter maken zodat hij in elke doucheruimte past. Je kunt het bad ook mee op vakantie nemen, of gebruiken in de tuin bij warm weer. Als badtijd voorbij is, dan kan het Bibabad opgeklapt opgeborgen worden, tegen de muur of achter een deur.

Bekijk de Bibabad bij bol.com