Bontjas voor je baby

baby bontjas hema
Bron: HEMA

Niemand kan er meer omheen: deze winter is de bontjasĀ on trend. In allerlei vormen en lengtes. Van bomberjack tot lange mantel. In klassiek zwart, trendy panterprint of hip roze. Lekker oversized of getailleerd. En nu loop jij er niet alleen modieus bij, maar kun je lekker twinnen met je kleintje.

Bontjas: de trend deze winter

bontjas voor je baby zeeman
Bron: bol.com

Twinnen met je baby: dat jullie ongeveer hetzelfde dragen. Wie vind dat niet leuk? De Zeeman heeft dat wel goed begrepen en heeft deze superschattige jasjes gemaakt. Lekker zacht en warm en verkrijgbaar in 4 kleuren. Bontjassen met (nep)haren zijn niet geschikt voor babyhandjes en babymondjes, daarom is een teddyjasje net zo leuk.

 

Reversible bontjas

reversible bontjas in panterprint
Bron: bol.com

Vind je een bontjas voor je kleintje wel een leuk idee, maar vind je ze niet zo praktisch? Dan is deze reversible bontjas misschien wel wat voor jou. Kies voor de donkerblauwe polyester buitenkant of juist voor de superzachte nepbonte buitenkant. Twee jassen voor de prijs van 1!

 

 

 

Unieke fake fur jas

fake fur oillily jas met print kindertekeningen
Bron: bol.com

Wil je dat je kleine dame in iets uniekers loopt dan een bontjas met panterprint? Dan is deze Oilily-jas een aanrader. Een witte fake fur jas waarop unieke kindertekeningen zijn geprint in vrolijke kleuren. Een echte eyecatcher. Naast de bonte tekeningen is de voering van goudkleurig materiaal echt opvallend.