Wat een moeder echt wilt voor Moederdag

vrouw in bed moederdag tip geef rust cadeauAls een moeder eerlijk zou antwoorden op de vraag wat ze echt voor Moederdag zou willen krijgen dan zou het antwoord zijn: rust! En natuurlijk is ze blij met alle zelfgeknutselde cadeaus en ontbijtjes op bed. Maar daarna zou er niks lekkerders zijn dan dat manlief de kinders mee neemt en moeder alleen laat. Voor een dagje niks doen.  

Moederdag 2019: 12 mei

Vaders van Nederland: zet 12 mei in je agenda, want dan is Moederdag. Tijd om aan de moeder van je kinderen te laten weten hoe veel je haar waardeert. De kinderen hebben op het KDV of op de BSO vast iets moois al geknutseld. Maar heb jij wel al een cadeau?

Ultieme cadeau voor Moederdag: rust

Het beste cadeau wat je een moeder kunt geven is een dag rust. Juist op Moederdag. Moeders ploeteren al het hele jaar door: wasjes draaien, luizenpluizen, koken, opruimen, kinderen opvoeden, manlief opvoeden. Ze hebben het verdiend om een dagje juist niet met man en kids opgescheept te zitten. Dus na het ontbijtje op bed en de zelfgeknutselde cadeautjes; hup het huis uit!

Nog meer cadeautips voor Moederdag

vrouw in sauna moederdagtip geef een dagje saunaEen ander idee is dat je een cadeau geeft waarmee de moeder juist een dagje of een weekendje alleen weg kan. Kind- en manvrij. Denk aan een dagje naar de sauna of een hotelovernachting voor haar alleen. Of een dagje shoppen met vriendinnen en een high tea. Iedere vrouw kan wel wat oplaadtijd gebruiken.

 

Knutselideeën voor Moederdag

mok met foto en plant voor leuk moederdagcadeautipGaat je kind niet naar het kinderdagverblijf of naar de buitenschoolse opvang en hebben ze niks voor Moederdag gemaakt op school dan is er gelukkig nog altijd Pinterest. Op mijn Moederdag-bord op Pinterest vind je de leukste zelfmaakideeën of andere moederdagcadeautjes. Eén van die moederdagtips: laat een mok bedrukken met een gekke foto van je kind. En in plaats van alleen de mok zo te geven, doe er een leuke plant in. Ziet er net wat leuker uit. 🙂

Altijd goed voor Moederdag: chocola en bloemen

Cadeautjes van de kinderen zijn natuurlijk de beste cadeaus die een mama kan krijgen. Punt. En naast een dagje rust zijn klassieke ideeën chocola en bloemen altijd een schot in de roos. Vergeet niet dat oma’s ook moeders zijn. En kun je zelf niet een cadeautje brengen dan zijn er natuurlijk legio opties om chocola en bloemen thuis te laten bezorgen.

Heb jij nog andere tips? Laat ze achter in de opmerkingen!