De leukste schoolfotoalbums

Album voor schoolfoto's
Bron: Have to Have

Bij mijn dochter op school zijn de schoolfoto’s alweer genomen. Nu is het wachten op het resultaat van hoe dochterlief geposeerd hebt. Hopelijk niet te erg :). En hoewel niet iedereen ze meer van deze tijd vindt, vind ik het toch wel leuk om de foto’s te hebben. Vooral de klassenfoto vind ik leuk, vooral voor haar voor later. Maar hoe zorg je ervoor dat die foto’s niet ergens ongesorteerd in een laatje belanden? Wat ik doe is de schoolfoto’s sowieso alleen digitaal bestellen. Het laten printen van de foto’s kan overal wel en vaak ook goedkoper. De leukste laat ik printen en plak ik in een album dat speciaal gemaakt is alleen voor schoolfoto’s. Oh en tip: laat de juf of meester een stukje schrijven in het album. En de vrienden/vriendinnen aan het einde van groep 8, als een mooie afsluiting van de basisschoolperiode.

Het leukste album vind ik van Have to Have. Lekker clean, niet te kleurrijk of kinderlijk, maar toch erg volledig en compleet.

Bekijk het schoolfotoalbum van Have to Have >

Mijn schoolfoto's van KidoozWat ik ook een leuke vind is die van Kidooz, eigenlijk nog cleaner dan die van Have to Have. Ook dit album biedt ruimte voor alle schoolfoto’s, en ook die van de kinderdagopvag of peuterspeelzaal. Wat ik een voordeel vind van dit album is dat het een hardcoverkaft heeft.

Bekijk Mijn Schoolfoto’s >

Mijn schoolfotoboek
Bron: bol.com

Een andere die ik wel erg leuk vind is Mijn Schoolfotoboek. Dit album met een harde kaft is verkrijgbaar in de kleuren roze of mint. Maar het heeft net wat meer kleur dan de andere albums uit dit blog. In dit fotoboek zijn er per schooljaar 6 pagina’s en ook heeft het een overzichtspagina waarin je alle pasfoto’s kunt bekijken van peuter tot puber.

 

 

Bekijk Mijn Schoolfotoboek >