Raamsticker: origineler dan een ooievaar

Raamsticker geboorte
Bron: Geboortexpress.nl

Liever geen ooievaar in de tuin? Denk dan eens aan een raamsticker. Kies een afbeelding die bij jou past, voeg de naam van het nieuwe gezinslid toe en plak het eenvoudig op je raam. Zo hoeft je geen ooievaar of bord te huren maar je bestelt het eenvoudig online.

Raamsticker als geboorteaankondiging

raamsticker geboorte
Bron: Geboortexpress.nl

Als je een kind hebt gekregen kun je het wel van de daken schreeuwen. Je vindt het wel leuk om de buren op de hoogte te brengen, maar op een ouderwetse ooievaar in de voortuin zit je niet te wachten. Ook zit je niet te wachten op zo’n geval waardoor het lijkt dat er een ooievaar tegen het raam is aangevlogen. Dan is een raamsticker een leuke oplossing.

Gepersonaliseerde raamsticker

raamsticker tweeling
Bron: Geboortexpress.nl

Met de sticker kun je ook gelijk de naam en het geslacht van het nieuwe gezinslid bekend maken aan de buurt. Bij Geboortexpress.nl vind je allerlei stickers die je op het raam kunt plakken. Je kiest de stijl die bij jou en je huis past: de kleur, de afbeelding, en natuurlijk de naam van de kleine of de tweeling. De sticker plak je eenvoudig op de raam aan de voorzijde van je huis of op het raam van de baby­kamer. De ideale vervanging van de oude bekende ooievaar, ook ideaal als je geen voortuin hebt of in een flat of appartement woont. 

Bekijk het assortiment bij Geboortexpress.nl