Welke kinderstoel moet ik kiezen?

Kan je kindje al bijna zitten? Ben je toe aan een kinderstoel, maar weet je niet welke je moet kiezen? Hieronder vind je een foto en korte omschrijving van de populairste kinderstoelen.

stokke tripp trapp kinderstoelStokke Tripp Trapp
De veilige en comfortabele Tripp Trapp-stoel van het merk Stokke werd in 1972 ontworpen door Peter Opsvik. Hij kwam op het idee toen hij zag dat zijn zoontje de hoge kinderstoel was ontgroeid, maar nog te klein was om op een volwassen stoel te zitten. Deze stoel is na 40 jaar nog steeds uniek: het is de enige kinderstoel die je gebruikt vanaf de prille kindertijd, maar waar een volwassenen later ook op kunt zitten. De Tripp Trapp is speciaal ontworpen voor aan de eettafel. De stoel is ergonomisch verantwoord, biedt maximale zekerheid en veiligheid terwijl je kleintje genoeg bewegingsruimte en onafhankelijkheid heeft.

Bekijk de Stokke Tripp Trapp in verschillende kleuren bij BabyenTiener.nl

bloom kinderstoelBloom kinderstoel
Zo’n moderne kinderstoel wil iedereen toch hebben? Bloom is een modern merk die de kinderstoel op een originele en bijzonder fraaie manier heeft benaderd. De Fresco Bloom is een van de modellen uit hun assortiment. Het ontwerp past in ieder modern interieur. Deze stoel is geschikt vanaf de geboorte tot je kindje naar school gaat. Bloom heeft de Fresco gemaakt voor 3 mogelijkheden: rusten, eten en spelen. Je baby’tje kan ook prima in de stoel slapen. De stoel kan volledig ronddraaien en is voorzien van wieltjes en dus makkelijk aan te schuiven. Niet alleen een oprecht mooie blikvanger, maar ook nog eens het toppunt van comfort en flexibiliteit!

Bekijk de verschillende Bloom-modellen bij BabyenTiener.nl

Childwood Evolu 2-in-1Childhome kinderstoel
Wil je een klassiek uitziende, stevige kinderstoel zonder al te veel poespas, dan is de Childwood Evolu 2-in-1 wat voor jou. Deze fraai uitziende kinderstoel kun je gemakkelijk aanschuiven aan verschillende tafelhoogtes. De kinderstoel is aan te passen naar de behoefte van je kindje en groeit als het ware mee. Van een standaard eettafel van 75 cm, een kindertafel van 50 cm en met de (los verkrijgbare) lange poten ook aan een keukeneiland van 90 cm. Dit praktische model gaat dus jarenlang mee en zo zit je kleintje altijd dicht bij je. Deze kwaliteitsstoelen zijn te koop in verschillende basiskleuren voor een schappelijke prijs.

Bekijk de Childwood-kinderstoel in verschillende kleuren bij bol.com

Chicco kinderstoel Polly
Chicco heeft ook een kinderstoel die met je kindje meegroeit. Als je kleintje een paar maand oud is, is deze stoel ideaal om in te eten, spelen of slapen. Zodra je kindje toe is aan zijn of haar eerste hapjes, kan de stoel omgetoverd worden tot een eetstoel. De zitting is in hoogte verstelbaar, en dus ideaal voor aan iedere tafel. Daarnaast zijn de rugleuning, voetensteun en beengedeelte verstelbaar: aan ieder kind aan te passen. Een groot voordeel van deze kinderstoel is dat die opgeklapt kan worden, en het eetblad kan eraf gehaald worden. Zo is de stoel compact op te bergen.

Bekijk de Chicco Polly kinderstoel bij bol.com