Verschoonkleed voor onderweg

babybird verschoonmatje voor onderweg
Bron: bol.com

Wie kent het niet? Je bent net onderweg en je ruikt een poepluier. Of je bent net niet in de buurt van een toilet met verschoonmogelijkheid. Of je komt bij een wc waarvan je twijfelt of het verschoonkussen in de laatste maand is schoongemaakt. Dan is een verschoonmatje wel zo handig.

Verschoonkleed voor onderweg

verschoonmatje vogels
Bron: bol.com

Met een verschoonmatje zorg je ervoor dat je je kind overal hygiënisch kunt verschonen. In de auto, op een bankje, bij je schoonouders op de keukentafel ;). Superhandig in gebruik; de matjes vouw je gemakkelijk en snel uit en er zitten vakjes in waar je luiers en billendoekjes in kunt opbergen. Na het verschonen vouw je het matje weer op tot een compact formaat om mee te nemen.

Verschoonmatje voor onderweg

verschoonset
Bron: de kleine generatie

Verschoonmatjes zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren en formaten. Kies het matje dat bij jou, je luiertas en je kindje past. Dit matje van Done by Deer met een leuke olifant erop is van 100% katoen. De verschoonzijde heeft wel een acryl coating. Deze coating kun je makkelijk schoon vegen met een nat doekje is schoon te vegen. Deze coating is uitdrukkelijk niet van PVC maar van acryl. De gehele set is op 40 graden te wassen.

 

Verschoonmatje met armhouders

verschoonmatje aankleedmat met armhouders
Bron: bol.com

Heb je een drukke baby? Een kleine die maar al te graag overal in graait en aanzit? Maak je leven dan makkelijker met dit verschoonmatje met armhouders. Het matje heeft 2 flappen aan de zijkant die onder de armen van de baby bevestigd kunnen worden. Ook kun je er speelgoed aan vast maken. Ideaal voor de druk bewegende baby. Het verschoonmatje kun je heel klein opvouwen en past zo dus in iedere luiertas. Het is gemaakt van watervast materiaal en is makkelijk schoon te vegen. Wasbaar in de wasmachine.