Verschoonkleed voor onderweg

verschoonmatje
Bron: Babysupershop

Wie kent het niet? Je bent net onderweg en je ruikt een poepluier. Of je bent net niet in de buurt van een toilet met verschoonmogelijkheid. Of je komt bij een wc waarvan je twijfelt of het verschoonkussen in de laatste maand is schoongemaakt. Dan is een verschoonmatje wel zo handig.

Verschoonkleed voor onderweg

verschoonmatje vogels
Bron: bol.com

Met een verschoonmatje zorg je ervoor dat je je kind overal hygiënisch kunt verschonen. In de auto, op een bankje, bij je schoonouders op de keukentafel ;). Superhandig in gebruik; de matjes vouw je gemakkelijk en snel uit en er zitten vakjes in waar je luiers en billendoekjes in kunt opbergen. Na het verschonen vouw je het matje weer op tot een compact formaat om mee te nemen.

Verschoonmatje voor onderweg

verschoonset
Bron: de kleine generatie

Verschoonmatjes zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren en formaten. Kies het matje dat bij jou, je luiertas en je kindje past. Dit matje van Done by Deer met een leuke olifant erop is van 100% katoen. De verschoonzijde heeft wel een acryl coating. Deze coating kun je makkelijk schoon vegen met een nat doekje is schoon te vegen. Deze coating is uitdrukkelijk niet van PVC maar van acryl. De gehele set is op 40 graden te wassen.